H. Singh. (ontwikkelaar en vastgoed belegger)

Samenwerken is niet alleen een kwestie van goed communiceren door beide partijen, hebben van principes is essentieel wat bij Team Finker niet ontbreekt. Heldere spelregels, gezamenlijke verantwoordelijkheid, flexibiliteit, no-nonsense, en wederzijds respect. Geen verrassingen achteraf, zeer cruciaal. Aan snelheid en humor ontbreekt het trouwens ook niet, wat wil je nog meer als geldnemer?

Read More
Sandra & Björn (ferme Hay Day / Normandië)

Jarenlang gedroomd om een recreatieve onderneming te starten in Frankrijk. Als het aan de geijkte financierders had gelegen waren we nu nog steeds aan het dromen over dit nieuwe leven. Met behulp van Finker is het project daadwerkelijk van de grond gekomen en hebben we inmiddels ruim 5 jaar een goed draaiende onderneming opgebouwd. In tegenstelling tot de bankinstellingen in binnen- en buitenland die vooral bedenken waarom iets niet kan, is Finker voor ons een open, oprecht, snel schakelend en meedenkende financierder gebleken die wel het lef had om in te springen in het opbouwen van een onderneming in de recreatieve sector wat natuurlijk altijd risico’s kent. Ook jaren na realisatie hebben we nog steeds contact omtrent de ontwikkelingen hier wat aangeeft dat Finker een zeer betrokken partij is. Kortom, Finker heeft voor ons deuren geopend welke anders permanent gesloten bleven.

Read More
Jan (vastgoed belegger)

De service van Finker gaat over landsgrenzen. Voor mijn vastgoed financieringen in het buitenland is Finker de professionele partner. Snelheid, directe betrokkenheid en de scherpste tarieven.

Read More
Said (vastgoed belegger)

Finker is de enige professionele partij die ik ken die zonder taxatie direct kan schakelen. Al meerdere projecten gedaan en altijd een passend voorstel ontvangen. Voor mij is Finker nu een extra check. Als ze niet willen financieren, is de deal gewoon niet goed. Inmiddels sparren we ook regelmatig over de markt en verwachte ontwikkelingen, wat ook erg waardevol is

Read More
Olivier (vastgoed belegger)

Het fijne aan Finker vind ik de klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Het contact is altijd een feest. Hiermee bieden ze ons meer mogelijkheden voor het optimaliseren van onze projecten.
Een ware partner die meedenkt en nieuwe inzichten geeft.

Read More
  • by
  • 21 April 2020
Hans (tussenpersoon)

”Finker, “een witte raaf in financieringsland”. Inmiddels hebben wij meerdere zaken met Finker mogen doen. Het team van Finker laat zich het beste beschrijven als ter zake kundig, snel en no nonsens. De tarifering is hoog. Dit wordt goed gemaakt in die gevallen waar de belangen voor de klant zwaarder wegen dan rente, dan wel er sprake is van een overbrugging. De gewekte verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt“

Read More
  • by
  • 21 April 2020
Maurice (tussenpersoon)

“Mijn ervaring met Finker is meer dan positief te noemen. Voor de aanschaf van een beleggingspand hadden wij op zeer korte termijn een tijdelijke financiering nodig. Na een telefoontje op maandag inzake de financieringsaanvraag stond letterlijk donderdag de financiering klaar. Ik kan niet anders zeggen dat Finker zijn woorden en beloften meer dan na komt. Qua snelheid en daadkracht is Finker voor mij tot nu toe de beste ervaring, daarom petje af. Als ik een cijfer moet geven is dat een dikke 10+.”

Read More
Recent Comments
    Archives